Doorgaan naar hoofdcontent

Hier een ‘wist-je-dat-je’ over het STIBO 🙏🏻

Wisten jullie dat de stibojuffen heel nauw met ons samenwerken en dat ook zij ongelofelijk graag meewerken aan het onze klasthema’s?

Zo kwamen ook vrijdag de juffen van het Stibo in het kleur van de liefde naar school!  Woensdag zullen zij ook meewerken aan ons ‘verrassing’ na schooltijd!
Het lijkt vaak vanzelfsprekend dat ze er zijn maar eigenlijk mogen we zeker niet vergeten dat ook zij heel veel voor onze kindjes doen en ze met veel zorg, liefde en vriendschap omringen...
Hun zorg vooral achter de schermen zorgt ervoor dat we niet altijd stilstaan bij wat ze allemaal doen voor onze kleutertjes!

Naast zorg zijn ze ook steeds aanwezig tijdens overlegjes die elke 14 dagen doorgaan met een klasjuf om zo te zorgen voor een vlotte en goede samenwerking en dit allemaal in het belang van de kinderen.

Ps: bekijk zeker ook eens op de startpagina van de klasblog het item ' onze stibojuffen', hier kunnen jullie ook heel veel info vinden ;).

Ik wil ze via deze weg ook nog eens bedanken voor hun enthousiasme en ondersteuning!


Tip: 1 maart is er een complimentendag, misschien is het wel leuk mochten ze ook een lief complimentje krijgen van jullie ;)


















Reacties